Nejnovější články

Navigace

Extrakční čištění koberců a nábytku

Naše stroje  pracují na bázi extrakčního čištění koberců Praha či podlah. To v praxi vypadá tak, že voda s čistícím přípravkem je pod tlakem vháněna do čištěného povrchu a poté i s nečistotami vysávána zpět do stroje. Sídlíme v hlavním městě Praha, ale čištění koberců poskytujeme i ve Středočeském kraji. Provádíme čištění koberců větších ploch (kanceláře, hotely, restaurace atd.), ale i v domácnostech. Pokud vlastníte koberec, ale ještě nikdy jste nevyzkoušeli profesionální čištění koberců, pak je právě teď čas objednat si služby naší zkušené pražské úklidové firmy.

Znečištění koberce může být velkou komplikací. Důkladné odstranění nečistot je fyzicky velice namáhavou činností s nejistým výsledkem, speciální úklidová chemie na koberce je navíc velice nákladnou záležitostí, která při nesprávném použití může koberec i zničit. Existuje ale výhodné a spolehlivé řešení! Spolupracujte s úklidovou firmou. Díky profesionální chemii a strojům Vám můžeme poskytnou to nejlepší čištění koberců a kvalitní služby. Naše úklidová firma se specializuje na čištění koberců pro domácnosti i firmy.

Poskytujeme jak jednorázové služby, tak dlouhodobý úklidový servis. Nechte se překvapit kvalitou služeb a úrovní servisu i výhodnou cenou. Čistíme sedací soupravy, křesla, čalouněné židle i další textilní povrchy. Kvalitně odvedená práce je naší nejlepší vizitkou a vaše reference dobrou reklamou pro naše klienty.

Sdílet
ZAVŘÍT