Nejnovější články

Navigace

Extrakční čištění koberců od profesionálů

Pokud vlastníte koberec, ale ještě nikdy jste nevyzkoušeli profesionální čištění koberců, pak je právě teď čas objednat si služby naší zkušené pražské úklidové firmy. Spolupráce s úklidovou firmou Vám výrazně šetří čas, námahu i peníze, a poskytne vám daleko větší kvalitu čištění, díky profesionální úklidové technice a prostředkům.

Koberce a čalouněný nábytek čistíme výhradně špičkovými stroji světově prověřených značek, které jsou k tomu určené.Sídlíme v hlavním městě Praha, ale čištění koberců poskytujeme i ve Středočeském kraji a po celé republice. Provádíme čištění koberců větších ploch (kanceláře, hotely, restaurace atd.), ale i v domácnostech, jednorázově i pravidelně na smlouvu, případně formou dohody o spolupráci, kdy vyčistíme Váš koberec za výhodnou cenu kdykoliv to bude potřeba. Koberce menších rozměrů na Vaši žádost rádi odvezeme na naši provozovnu k vyčištění.

Naše stroje pracují na bázi extrakčního čištění koberců Praha. To v praxi vypadá tak, že voda s čistícím přípravkem je pod tlakem vháněna do čištěného povrchu a poté i s nečistotami vysávána zpět do stroje, v případě většího znečištění je na povrch před procesem nanesena dodatečná dávka čisticího prostředku. Tato technologie zajišťuje důkladné čištění, které zároveň nenamáhá koberec a nepoškozuje jeho vlákna.

Vyzkoušejte čištění koberců od naší úklidové firmy ještě dnes! Nechte se překvapit kvalitou služeb a úrovní servisu i výhodnou cenou. Pro Vaše pohodlí jsme k dispozici 24 hodin denně i o víkendech.

Sdílet
ZAVŘÍT